Wat je extra hebt aan het ITIL 4 Foundation certificaat(?)

Control IV > Nieuws > Beheer > Wat je extra hebt aan het ITIL 4 Foundation certificaat(?)

Wat je extra hebt aan het ITIL 4 Foundation certificaat(?)

  • Geplaatst door: Control IV
  • Categorie: Beheer, Nieuws

Wat niet veel mensen weten is dat je thans ook een jaar lang gratis een abonnement kunt krijgen voor de “My ITIL” omgeving bij AXELOS.com. Met die “My ITIL” omgeving heb je toegang tot een grote verzameling white papers, tutorials, publicaties, templates, ITIL 4 practices, functieprofielen, rapporten etc.

ITIL 4 Certificaat

Aan het behalen van het ITIL4 Foundation certificaat heb je in de eerste plaats dat je aantoont over een bepaald kennisniveau beschikt van dit nieuwste ITIL-framework. Kennis die je mogelijk goed kunt gebruiken voor studie of werk. Kennis ook waarop je het beheer van informatie en technologie beter begrijpt en mogelijk kunt optimaliseren.

Er is echter ook een ander voordeel met het behalen van het ITIL 4 certificaat waarop wij je met deze blog willen wijzen. Als je het ITIL 4 Foundation examen, en dus ook het certificaat, hebt behaald kun je ook een jaar lang gratis de “My ITIL” omgeving gebruiken via de website van AXELOS.

Voor deze “gratis” toegang ontvang je na het behalen van het examen van AXELOS een mail met een kortingscode als jij je hebt aangemeld voor het register van succesvolle kandidaten.

Beschikbare ITIL 4 producten

Begin februari 2020 telt de “My ITIL” omgeving het aantal van 243 producten, hoewel de omgeving zelf er vreemd genoeg meer dan 300 aangeeft. Dit aantal van 243 ITIL producten is onderverdeeld in:

  • 16 ITIL 4 practices
  • 25 whitepapers
  • 124 tutorials
  • 15 publicaties
  • 26 templates
  • 36 functieprofielen
  • 1 rapport

Exclusief forum over ITIL

Eveneens krijg je met de “My ITIL” omgeving ook toegang tot een “exclusief” forum waarop je kunt deelnemen aan discussies over ITIL of die je kunt raadplegen voor kennis, inzichten en praktische toepassingen.

De toegevoegde waarde

Met deze ITIL 4 producten en het forum heb je tools om je kennis te verdiepen en praktische voorbeelden en oplossingen te vinden en toe te passen.

Mocht je zonder ITIL 4 certificering toegang willen hebben tot de “My ITIL” omgeving, of na afloop van het eerste “gratis” jaarabonnement, dan kan dat. De kosten die daar mee gemoeid zijn bedragen per jaar een 50 Britse pond exclusief belastingen.

Meer over My ITIL

Meer informatie over “My ITIL” met de mogelijkheid tot abonneren is te vinden via deze link.

Benieuwd naar onze ervaringen met de ITIL 4 practices? Volg dan onze blogs of neem gerust contact met ons op.