Hulp bij lastige IT-vraagstukken voor uw organisatie

IT is een belangrijke bepalende succesfactor voor de dienstverlening van bijna elke organisatie. IT wordt als een belastende factor ervaren als de kosten blijvend toenemen en de kwaliteit niet naar behoren is en onduidelijk is welke maatregelen te nemen zijn. In die situatie bent u geholpen met een onafhankelijk advies van onze externe deskundigheid.

IT-vraagstuk oplossen

Niet tevreden over uw IT? Te maken met een lastig IT-vraagstuk?

Breng verandering aan via ons IT-advies: de oorzaken worden blootgelegd en krijgt u concrete oplossingsrichtingen aangereikt!

Oorzaken voor een onder de maat presterende IT-organisatie kunnen legio zijn en voortkomen uit aspecten zoals houding en gedrag, mismatch op visie, niet-optimale processen, betere inzet van automatisering en ontbreken van kennis. Welke dat in uw praktijk zijn brengen wij als onafhankelijk buitenstaander graag voor u in kaart. Op basis van onze deskundigheid, veelzijdige kennis en jarenlange ervaring, maken wij daarop een op feiten gebaseerde analyse om u van een inhoudelijk advies te geven. Dit in de vorm van een adviesrapport waarin u meerdere oplossingen, elk met voor- en nadelen benoemd, zijn uitgewerkt voor uw besluitvorming.

Over IT-Advies

Met IT-advies worden lastige IT-vraagstukken geanalyseerd op oorzaken om u concrete oplossingen aan te reiken. Het uitwerken van analyses en het schrijven en presenteren van het IT-advies wordt gedaan door IT-deskundigen. Elk IT-advies is onafhankelijk en op maat.

Wanneer IT-advies?

Als IT als een belastende factor wordt ervaren, als de kosten van IT blijvend toenemen en de kwaliteit van de IT-dienstverlening niet naar behoren is en onduidelijk is welke maatregelen te nemen zijn. In die situaties bent u geholpen met een onafhankelijk IT-advies van onze deskundigen.

Voordelen van ons IT-advies

Snel geregeld

Een afspraak is snel en op korte termijn in te plannen, ook buiten kantooruren.

Deskundig

Kennis van veel methoden en ervaring met uiteenlopende cases bij diverse organisaties.

Discreet

Uw informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Onafhankelijk

Ons enige belang is uw tevredenheid over het gegeven IT-advies.

Onbevooroordeeld

Wij zijn buitenstaanders met een frisse blik op uw organisatie.

Kritisch

Scherp en op feiten onderbouwd IT-advies.

Professionalisering van beheer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden.